Infinity Flower Collection Oy | 2902865-6 | Finland | info@infinityflowercollection.com | www.infinityflowercollection.com
1/1

INFINITY FLOWER COLLECTION 

BOUQUETS ARE COMING SOON

Sign up to our email list to be the first to know when the collection is launching!

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

TILAA VERKOSSA
Helposti ja nopeasti!
ODOTA TOIMITUSTA

Rentoudu sillä välin, kun me viimeistelemme tilauksesi.

SISUSTUKSEEN

Ajattele, jos keittiönpöydällä, eteisaulassa, kirjahyllyssä tai yöpöydällä voisi aina odottaa vastapoimitun näköiset ruusut. Kukat tuovat sisutukseen keveyttä, kodikkuutta ja persoonallisuutta. Sinä ansaitset ylellistä hemmottelua joka päivä, jonka vuoksi Infinity ruusumme kestävät pidempään kuin yksikään muu kukkakimppu.

Infinity Flower Box sopii erinomaisesti myös toimistoihin ja muihin tiloihin, joissa kukkien hoitaminen on muuten haastavaa.

LAHJAKSI

Infinity Flower Box symboloi ikuisesti kestävää ystävyyttä, kumppanuutta ja rakkautta. Tahdomme antaa rakkaimmillemme parasta, joten anna kukkien kertoa tarina puolestasi. Anna lahja tuoreelle äidille, kaasoille, synttärisankarille tai vasta valmistuneelle. Vain mielikuvitus on rajana.

Tämä on lahja, joka ei taatusti voi mennä pieleen!

SOMISTEEKSI

Infinity Flower Box on varmasti tämän hetken kiinnostavin somiste. Se herättää innostunutta keskustelua niin ruokapöydän somisteena kuin hääjuhlien koristuksissakin. Se sopii käytettäväksi valokuvien kaunistajana ja erilaisten tilojen elävöittäjänä.

Vihdoinkin voit koristella juhlasi kukilla, joista ei tarvitse luopua heti juhlien jälkeen vaan muistelet hyviä hetkiä vielä vuodenkin kuluttua!

INSPIROIDU INSTAGRAMISSA