USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Are harmful chemicals used to treat the roses?


The handling of the roses is a very complicated, skillful process. Fresh flowers, oils and glycerol are used for the treatment. Glycerol is an alcohol or chemical, but it is also known in the beauty and food industry, so it is non-toxic. Glycerol is for example used in face creams to absorb moisture. It also allows the elasticity of the petals of the rose to be retained, as it prevents the petal from hardening / decaying.
Olen allerginen kukille. Allergisoiko Infinity-ruusut?


Infinity Flower Box on täydellinen hankina allergiatalouksiin, sillä kukat eivät ole enää eläviä, eikä ne tuoksu miltään. Valmistamisessa käytetty glyseroli ei myöskään allergisoi.
Voiko kukat ottaa pois laatikosta?


Ruusulaatikoiden kukat on tarkoitettu ihasteltavaksi laatikon sisällä. Kukkia ei voi irrottaa laatikosta, sillä niissä ei ole varsia ja ne kiinnitetty kukka-asettimeen. VINKKI! Mikäli haluat saada ruusut enemmän esiin, voit varovasti nostaa kukka-asetinta korkeammalle. Asettimesta saa hyvän otteen vaikkapa upottamalla siihen sakset ja nostamalla kevyesti.
Haluaisin pelkkiä kukkia. Onko se mahdollista?


Infinity Bouquet -sarjassa tarjoamme ikiruusuja varrella. Nämä ruusut voit asettaa maljakkoon. Myös varret ovat aitoja ruusun varsia, joten niitä voi halutessaan lyhentää. Oletusmitta on noin 40cm.
Tuote on vahingoittunut kuljetuksessa. Kuinka toimin?


Teemme parhaamme, että kuljetuslaatikko olisi hyvin pakattu ja se varmistaisi tuotteelle hyvän suojan. Joskus kuljetuksen aikana tuote voi päästä liikkumaan laatikossa ja vahingoittaa kukkia. Näissä tapauksissa: 1. Ota tuotteesta kuva ja lähetä meille viesti osoitteeseen rinfo@infinityflowercollection.com. Arvioimme tilanteen ennen palautusta. 2. Kun palautuksesta on sovittu, pakkaa tuote takaisin samaan laatikkoon niin, etteivät ruusut pääse vahingoittumaan yhtään enempää. 3. Vie kukat Markahuollon palvelupisteeseen ja tarjoa palautustunnus 9524870. Palautus on ilmainen. 5. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, lähetämme uuden laatikon. HUOM! Palautukset on tärkeää tehdä alkuperäisellä laatikolla. Ruusulaatikoiden kantta ei saa litistää ruusujen päälle. Kukkien on saavuttava takaisin mahdollisimman hyvässä kunnossa.
Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Infinity Flower Collectionin kanssa?


Meistä on ihanaa saada toinen toistaan upeampia yhteydenottoja ja ne tekevät kaikki meidät todella onnellisiksi! Toisinaan viestejä tulee paljon (hyvä niin!), joten pyydämme noudattamaan seuraavia ohjeita, ettei yksikään arvokas viesti jäisi huomiotta! Kaikki yhteydenotot lähetetään osoitteeseen info@infinityflowercollection.com otsikolla "Yhteistyöpyyntö" Oletko some-vaikuttaja? Kuulemme mielellämme sinusta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä! Oletko potentiaalinen jälleenmyyjä? Toistaiseksi emme ole vielä avanneet jälleenmyyntipisteitä, mutta keräämme jo kiinnostuneiden myymälöiden yhteistyöverkostoa. Kerro meille myymälästäsi niin jutellaan lisää! Oletko toimittaja? Rakastamme jakaa ruusujen tarinaa, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Lomakkella tavoitat meidät helposti!

Kiitos viestistäsi! Vastaamme pian :)

YHTEYSTIEDOT

Email:

info@infinityflowercollection.com

----

Yhteistyötiedustelut:

collaboration@infinityflowercollection.com

---

Vaihdot ja palautukset:

return@infinityflowercollection.com

---

Puh: +358445904056/ Maija

Whatsapp viestit ma-su klo 9-20