Kuinka Infinity-ruusut saadaan kestämään vuosia kuihtumattomina?

Tyypillisin kysymys, jota asiakkaat meiltä kysyvät on: “Miten tämä on mahdollista?” - Tottahan se on, tuntuu kummalliselta, että ruusut, joita aikaisemmin joutui ostamaan viikoittain, kestävätkin nyt jopa vuoden.

Ruusumme tulevat Kiinasta, jossa puutarhurit kasvattavat ne täyteen loistoonsa. Tämän jälkeen kukat leikataan ja käsitellään. Erityinen käsittelymenetelmä saa ruusun säilyttämään luonnollisen muotonsa ja terälehtien kimmoisuuden. Öljyjen ja glyserolin yhdistelmä kyllästää ruusun, jolloin se ei enää tarvitse vettä säilyttääkseen muotonsa. Öljy puolestaan saa ruusun menettämään luonnollisen värinsä, jonka ansiosta vain mielikuvitus on rajana, kun ruusulle valitaan väriä. Värjäämiseen käytetään elintarvikevärejä, jotka eivät sisällä mitään myrkkyjä. Tämä on meille äärimmäisen tärkeää, sillä ruusujen on oltava turvallisia myös pikkuväelle ja lemmikeille. Uskomatonta, mutta totta se on!

Nyt näitä ikiruusuja saa myös Suomesta ja odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan teille toinen toistaan kauniimpia yhdistelmiä ja asetelmia.

Seuraa ja inspiroidu: Instagram: @infinityflowercollection Facebook: @Infinityflowercollection www.infinityflowercollection.com

Infinity Flower Collection Oy | 2902865-6 | Finland | info@infinityflowercollection.com | www.infinityflowercollection.com
Tietosuoja